Nieuwe regiomedewerker (Frankrijk)

Op de Franse Natuurkampeerterreinen was de afgelopen jaren Herman van Elck een bekend gezicht. Iedere zomer toog Herman met zijn camper naar het Zuiden, een reis die de nodige kilometers met zich meebracht maar waarbij het plezier van de leuke en nuttige gesprekken altijd voorop stond. Door o.a. nieuwe activiteiten wordt het voor Herman echter steeds moeilijker om een aantal weken achter elkaar op pad te gaan. Daarom zijn we op zoek gegaan naar iemand die het stokje van hem overneemt en zijn wij er heel erg blij mee jullie voor te kunnen stellen aan Hans Kruyt, die vanaf dit seizoen het contact met de Franse Natuurkampeerterreinen oppakt. Van harte welkom Hans, en heel veel succes en plezier gewenst met je werkzaamheden voor De Groene Koepel!

Regiomedewerker (vrijwilliger) Natuurkampeerterreinen Frankrijk

   

Mijn naam is Hans Kruyt. Ik woon sinds 1993 in Frankrijk waar ik een camping had samen met mijn partner. De laatste jaren waren we aangesloten bij De Groene Koepel, wat zeer goed bevallen is. De camping is in 2021 overgegaan in andere handen en is nog steeds aangesloten bij De Groene Koepel. Ik heb mijzelf aangemeld als regiomedewerker voor Frankrijk omdat ik het leuk vind om nog wat van mijn campingervaring te gebruiken en daarnaast graag het natuurkamperen ondersteun. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Wij willen Herman op deze plaats nog eens bedanken voor zijn inzet voor de Franse terreinen. Herman blijft als adviseur/begeleiding voor startende kampeerterreinen in Nederland bij De Groene Koepel betrokken.

Share this article