Greenscape Concepts

Voor informatie over de Trek-in Maxim en de Trek-in Arrow kun je je in het vervolg wenden tot Greenscape Concepts (i.p.v. ARCON houtconstructies). Hans en Marijke van der Grinten hebben deze groene, duurzame onderneming opgericht om nog beter in te spelen op de wensen vanuit de recreatiebranche. Het aanbod voor campings en vakantieparken behelst niet meer alleen de Trek-ins, maar een breder aanbod van verhuuraccommodaties en b.v. ook duurzame houten sanitairgebouwen.

Greenscape Concepts is op dit moment druk bezig om de website in te richten en nieuwe folders te maken waarin alle mogelijkheden tot hun recht komen. Wij vullen deze informatie aan zodra het kan. Een impressiefilmpje met de mogelijkheden kunt u hier alvast bekijken.

Contactpersoon blijft Marijke van der Grinten, maar het e-mail adres is gewijzigd: info@greenscapeconcepts.nl.

 

 

Share this article