Deelnemende terreinen

De Groene Koepel is een marketing- en belangenbehartigingsorganisatie voor de drie keurmerken Natuurkampeerterreinen, GroepsNatuurkampeerterreinen en Trekkershutten.

Natuurkampeerterreinen

logo Natuurkampeerterreinen

Kamperen op een Natuurkampeerterrein is genieten van de rust, de ruimte en het buiten zijn. Alle terreinen hebben een natuurlijke ligging en uitstraling, zijn kleinschalig, hebben eenvoudige voorzieningen (maar wel goed sanitair) en hebben oog voor duurzaamheid. Er zijn 137 Natuurkampeerterreinen® in Nederland en 13 in Frankrijk, waar kampeerders kunnen kamperen midden in de natuur.

U vindt hier een overzicht van alle deelnemende Natuurkampeerterreinen.

GroepsNatuurkampeerterreinen

logo GroepsNatuurkampeerterreinen

Op de GroepsNatuurkampeerterreinen kunnen grote groepen vrienden of familie, verenigingen en clubs, schoolklassen en scouting terecht voor kamperen in een rustige, natuurlijke omgeving, mét de dynamiek van de eigen groep. Elke groep huurt zijn eigen veld, of het hele terrein. In 2021 zijn er vijftien GroepsNatuurkampeerterreinen door ons erkend.

U vindt hier een overzicht van alle deelnemende GroepsNatuurkampeerterreinen.

Trekkershutten

logo Trekkershutten

Een Trekkershut is een houten hut, ideaal voor een fiets- of wandelvakantie, een weekendje op bezoek bij familie op de camping of om met een groep op pad te gaan. Alle Trekkershutten zijn per nacht te huur en eenvoudig ingericht, met ten minste een goed bed, hoofdkussens, zitgelegenheid, licht en elektriciteit.

U vindt hier een overzicht van alle deelnemende locaties met Trekkershutten.

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn