Corona calculator

Update 17-01-2022

Sluiting corona calculator

MKB Nederland en VNO-NCW hebben de afgelopen 1,5 jaar meer dan 200.000 ondernemers geholpen met het berekenen van steunmaatregelen en hun liquiditeit. Voor actuele informatie en hulp bij berekeningen verwijzen zij vanaf nu door naar de Rijksoverheid.

Wij hebben de actuele informatie omtrent steunmogelijkheden en een checklist om de persoonlijke situatie in kaart te brengen verplaatst naar een nieuw artikel.

 

14-04-2020

Werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland hebben een tool ontwikkeld waarmee u snel inzicht kunt krijgen in de verschillende regelingen die beschikbaar zijn om u als ondernemer in deze tijd te ondersteunen, zowel vanuit de overheid als vanuit financiële instellingen.

De corona calculator bestaat uit het volgende:

  • Een overzicht van alle corona-steunregelingen. Op basis van de ingevoerde SBI-code worden de relevante regelingen getoond.
  • Per regeling geeft de corona calculator met berekeningen een indicatie van de hoogte van de tegemoetkomingen, kredietmogelijkheden en mogelijkheden rond belastinguitstel.
  • In combinatie met de gemaakte berekeningen en een invoer van de te verwachten inkomsten en uitgaven, kan de calculator inzicht geven in de liquiditeitspositie van de onderneming.
  • Op de website zijn ook de meeste veelgestelde vragen én antwoorden gebundeld.

U kunt hier direct doorlinken naar de corona calculator.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn