Vacature webmaster

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur zoekt een creatieve en georganiseerde webmaster, voor de online uitingen en achterliggende CMS-systemen rondom de Natuurkampeerterreinen, GroepsNatuurkampeerterreinen, Trekkershutten, en De Groene Koepel in het algemeen.

Standplaats: Nieuwegein
16-20 uur per week

Ben jij een kampeerder met een groen hart en heb je ervaring met het ontwikkelen en bijhouden van websites, apps, en CRM- en CMS-systemen? Werk je graag in een klein team en kun je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden? Misschien ben jij de digitale duizendpoot die we zoeken!

Wie zijn wij?
De Groene Koepel is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor een duurzame ontwikkeling van groene verblijfsaccommodatie in Nederland en omringende landen. Dit doen we door het stimuleren en toepassen van onze kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en MVO op de netwerken van Natuurkampeerterreinen, Trekkershutten en GroepsNatuurkampeerterreinen. De marketing, promotie en kwaliteitsbewaking van deze netwerken is in onze handen.

Wat ga je doen?
Als webmaster van De Groene Koepel kom je terecht in een kleine, dynamische organisatie met grootse plannen. Je bent verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling en het functioneel beheer van de websites en backend van De Groene Koepel. Je inventariseert en vertaalt wensen van gebruikers bij wijziging of uitbreiding, treedt op als technisch gesprekspartner binnen Marketing & Communicatie en geeft sturing bij de webtechnische realisatie hiervan aan programmeurs/webontwikkelaars.

Je adviseert met betrekking tot de opzet van de uitingen, vult webpagina’s en test ontwikkelde delen van de sites. Je onderhoudt contacten met leveranciers over onderhoud en reparatie. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van de sites door het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve analyses en het doen van voorstellen tot optimalisering.

Kennis en vaardigheden

  • Je hebt een relevante opleiding (richting media, communicatie, informatica) op minimaal HBO-niveau;
  • Kennis van contentmanagementsystemen en ontwikkelingen op dat terrein;
  • Actuele kennis van het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van websites en de mogelijkheden van digitale communicatie;
  • Je bent creatief, oplossingsgericht, precies en kunt planmatig werken;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, en beheerst de Engelse taal;
  • Kennis van Duits en/of Frans is een pre;
  • Je hebt een proactieve, resultaatgerichte houding en kunt goed schakelen tussen strategisch denken en het uitvoeren van gemaakte plannen;
  • Je hebt affiniteit met onze kernwaarden en met kamperen;
  • Je woont in de buurt van Nieuwegein.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een dynamische organisatie met veel ruimte voor creativiteit en vernieuwing. Je komt terecht in een klein, betrokken team met hart voor de zaak. Je ontvangt een goede salariëring en arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening. Het dienstverband is in eerste instantie voor de duur van een jaar met de intentie tot verlenging.

Enthousiast?
Dan zijn we ook benieuwd naar jou! Stuur je sollicitatiebrief met cv vóór 13 februari 2017 naar mnieuwdorp@degroenekoepel.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marieken Nieuwdorp, directeur: 030-6033701.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter