Jaarcongres

Zoals u van ons gewend bent, organiseren we elk jaar een Beheerdersbijeenkomst voor beheerders van Natuurkampeerterreinen. Dit jaar zetten we deze kick-off voor het nieuwe kampeerseizoen breder op dan de voorgaande jaren. Dit doen we om alle beheerders en ondernemers aangesloten bij De Groene Koepel te kunnen bedienen. De naam verandert ook: de Beheerdersbijeenkomst wordt het Jaarcongres.

Het Jaarcongres vindt plaats op donderdag 23 maart in Bunschoten-Spakenburg. Het programma zal bestaan uit een plenair gedeelte voor iedereen, een plenair gedeelte specifiek voor beheerders van Natuurkampeerterreinen en van Trekkershuttenlocaties, en een aantal workshops. Het precieze programma volgt nog!

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn